avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua.
O mama care beneficiaza de stimulent de insertie, isi schimba locul de munca, insa de la data incetarii contractului de munca la vechiul loc de munca si pana la data angajarii la noul loc de munca are o intrerupere de 3 zile calendaristice. Este posibil sa piarda stimulentul de insertie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 15 Mai 2020
Este posibil sa piarda stimulentul de insertie ....insa mai bine sa intrebe si la AJPIS.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata stimulent insertie - la schimbarea angajatorului anttonnio anttonnio Buna ziua , In acest moment beneficiez de stimulent de insertie , pana in luna februarie 2018 cand copilul va implini 2 ani. Va rog sa-mi spuneti daca in ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Mămică de profesie Mămică de profesie Bună ziua, aș avea o întrebare și o nelămurire... în data de 17 August,am început noul loc de muncă, semnat cu data de 17, m-am întors la muncă mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)