avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Discutii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Discutii

Buna ziua, am o,masina cu numere rosii valabile 3 luni , care au expirat pe 11 mai 2020, cu asigurare platita pe 6 luni( expira august 2020) . Programarea pentru rar este pe 21 mai , iar programarea pentru inmatriculare este pe 27 mai. Eu pe,15 mai incep serviciul, si am nevoie de masina pentru a ma deplasa. Din ordonantele militare am inteles ca tot ce expira in perioada starii de uragenta se reinoiesc in termen de 90 zile dupa incetarea starii de urgenta. Deci eu pot sa circul cu numere expirate? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:16, 15 Mai 2020
Da, sunt valabile.
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp depasit din cauza pandemiei Mircica48 Mircica48 Am termen limita pentru ITP pe data de 27 martie 2020 insa dupa cum se stie starea de urgenta a declansat o situatie speciala si de ieri nu mai gasesc service ... (vezi toată discuția)
Valabilitate permis de conducere expirat imediat după încetarea stării de urgență Silviu Daniel Silviu Daniel Buna ziua! Permisul de conducere imi expira in 18 Mai 2020 dupa incetarea stari de urgenta.Vreau sa va intreb este valabil 90 de zile dupa expirarea stari de ... (vezi toată discuția)
Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)