avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit imobiliar: 2 proprietari (1/2 cota parte), unu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit imobiliar: 2 proprietari (1/2 cota parte), unu singur poate face credit

Buna ziua,
Situatia este urmatoarea:
2 parteneri (necasatoriti) au facut un contract pentru un apartament cu un an in urma, fiecare avand 1/2 din proprietate.
Daca unul se afla in imposibilitatea de a face credit ipotecar, celalalt poate face credit singur si sa ramana amandoi proprietari?
Trebuie refacute toate actele pe un singur proprietar?

Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
Lorena Rix, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:45, 14 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, puteti rămâne în continuare în coproprietate. Însă totul depinde de banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziție imobil prin programul prima casă de persoană necăsătorită. poate deveni ulterior coproprietar actualul partener? Ioana A Ioana A Buna ziua. Daca un cuplu necasatorit locuieste intr un imobil si unul dintre parteneri doreste sa il cumpere prin programul \"prima casa\" pe numele sau si ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament in rate inaintea casatoriei magdel magdel Buna ziua, In prezent nu suntem casatoriti dar dorim sa luam un apartament prin credit bancar ipotecar. Creditul il va lua partenerul meu pe numele lui ... (vezi toată discuția)