avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema.mai exact din 2011 nu am mai putut achita ratele la un contract de credit, pana azi nu a fost instituita nici o poprire pe cont si nici nu am primit nici un fel de hartie din partea executorului pentru aceasta suma restanta. La o cautare pe portal vad a fost cesionat contractul de credit in 2013,iar firma care a cumparat creanta încerca sa investeasca contractul cu titlu executoriu in 2015,dar se respinge cererea in instanta.In 2016 incearca sa ma execute, dar le este respinsa cererea.va rog sa imi spuneti daca fac contestatie la executare am sanse sa castig acest proces???
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:04, 15 Mai 2020
Buna ziua,
Daca cererea dumnealor a fost respinsa, ce sa mai contestati?
Puteti contesta titlul executoriu, daca o sa apara...
Sau puteti discuta cu un avocat si cere in instanta constatarea prescriptiei creditului.


Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Daca cererea dumnealor a fost respinsa, ce sa mai contestati?
Puteti contesta titlul executoriu, daca o sa apara...
Sau puteti discuta cu un avocat si cere in instanta constatarea prescriptiei creditului.

Buna ziua
Mulțumesc pentru raspuns, exact asta este problema titlul executoriu a fost respins in 2015,executarea silita in 2016,iar acum in 2020 le a fost admisa cererea.
Se mai preacrie creditul???
Da.
Discutati urgent cu un avocat pentru a depune contestatia pana la sfarsitul lunii, dupa nu mai aveti ce face.
Trebuie sa asteptati actele de la executor si sa depuneti contestatie in termen de 15 zile de la data la care le primiti.

Actele le-am primit, am luat legatura si cu un avocat, intrebarea era daca creditul respectiv este prescris sau a fost intrerupta prescrierea??

Alte discuții în legătură

Revenire notificare plata bej - dupa 2 ani de la respingerea incuviintarii executarii silite, pentru aceeasi creanta Notsure Notsure Buna ziua! Am primit o notificare de plata datorie pentru o creanta, de la acelasi BEJ, pentru aceeasi creanta pentru care instanta a dat in 2017 respingere ... (vezi toată discuția)
Incalcare sentinta judecatoreasca de catre executor alanss alanss Buna ziua! Am o decizie judecatoreasca de anulare a actelor de executare silita pentru un credit de nevoi personale. Pentru o luna executorul judecatoresc a ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sau perimare ? Mitu_Constantin Mitu_Constantin Va supun atentia asupra unui caz destul de interesant , parerea mea, cerandu-va sfatul In anul 2011 (eu ca nume S.C.) am fost executat silit de catre o ... (vezi toată discuția)