avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizatie pentru constructie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizatie pentru constructie

Buna ziua

Am o intrebare referitoare la autorizatii, am construit in curte un padoc de 2.5x2.5m cu 6 stalpi, eu nu am turnat beton peste tot, doar pe perimetru padocului cat sa fie legati stalpii intre ei de beton, in interior am lasat pamant.

Pentru o asemenea constructie trebuie facute toate demersurile si trebuia autorizatie de constructie?

Daca da atunci intrebarea aduce, bineinteles, alta si anume daca exista o procedura legala sa obtin toate documentatiile acuma cu constructia gata facuta?

Alte discuții în legătură

.. bună ziua, vreau să torn în curte o platforma de beton (fără ... Georgeta 30 Georgeta 30 Bună ziua, vreau să torn în curte o platforma de beton (fără fundație) de 12 cm grosime, pe care v-or veni amplasate doua module de locuit, nu se ... (vezi toată discuția)
Gardul provizoriu este ilegal? Marcela Emilia Marcela Emilia Buna ziua! Am cumparat un teren intravilan,avem toate autorizatiile,am construit o casa(inca nu este gata).am imprejmuit terenul cu spalieri din beton,bagati ... (vezi toată discuția)
Demolare magazie si constructie pe acela-si loc un pic extinsa victoorpol victoorpol In cursul anului 2010 am inceput procedurile legale pentru a face o extindere la casa, ce au durat pana in anul 2012 si nu s-au solutionat, am tot fost amanat, ... (vezi toată discuția)