avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca domiciliu in starea de alerta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca domiciliu in starea de alerta

Buna ziua!
As dori sa ma lamuriti si pe mine daca munca la domiciliu in perioada starii de alerta poate fi efectuata prin act unilateral al angajatorului, fara a mai fi nevoie de intocmirea unui act aditional la CIM?Va rog sa imi indicati si baza legala.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 15 Mai 2020
Da, poate fi efectuata prin act unilateral al angajatorului.
si baza legala care este, eu am inteles ca totul va fi reglementat prin legea privind starea de alerta care urmeaza sa apara?Ce baza legala exista in acest moment si sunt obligata sa inchei acte aditionale sau este suficienta decizia angajatorului?
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
buiavasi, utilizator
Verificati in OUG 70/2020 si Hotararea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind instituirea stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control al infecţiilor în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2 a fost publicată în Monitorul Oficial.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! aș vrea să vă întreb dacă, din moment ce vaccinarea ... Absidia Absidia Bună seara! Aș vrea să vă întreb dacă, din moment ce vaccinarea este voluntară și neobligatorie în România, accesul în centrele comerciale doar pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. aceasta lege din 4.12.2020, art.3 hotărârea comitetului ... Diana Daisy Diana Daisy Buna ziua. Aceasta lege din 4.12.2020, Art.3 Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 36/21.07.2020 privind constatarea pandemiei ... (vezi toată discuția)
In bucataria unui restaurant este obligatorie purtarea mastii ... marianadavid marianadavid In bucataria unui restaurant este obligatorie purtarea mastii de protectie? Ord 874/81/2020 spune ca medicul de medicina muncii sa intocmeasca evaluarea de ... (vezi toată discuția)