avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina neinscriptionata cu radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina neinscriptionata cu radar

Buna ziua. Astazi am fost inregistrat de radar aflat pe o masina fara insemnele politiei. Doresc sa stiu ce sanse reale am sa contest provesul verbal in legatura cu masina la pândă. Am cautat articole de lege referitor la masinile neinscriptionate....si imi dau din anul 2019 , ba ca judecatorii curti au atacat legea ( interzicerea masinilor neinscriptionate cu radar ) ba au lasato cum era....ca iohanis a intors legea inapoi ...nu am mai inteles nimic. Deci cum este ? Legala sau nu . "Pânda" cu alte masini.. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 16:22, 15 Mai 2020
Daca ati avut viteza ce apare pe radar = sanse 0.
Nu exista nici o panda, exista preventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radar neinscriptionat cu viteza ilegala JulianP JulianP Buna ziua, Am fost \'prins\' cu o viteza de 119km/h. in limita de 60km/h, de o masina de politie neinscriptionata (cu radar, fara girofaruri). Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
amenda si 3 pct penalizare pentru viteza depașită cu 25 km in localitate. onofreiana onofreiana Buna ziua, In ziua de 08.12.2019 , orele 16 .00 , am fost opriti de un domn politist , acesta ne-a intrebat... daca stim ca am depasit limita de viteza ... (vezi toată discuția)
Agentul constatator, obligatoriu sau nu operatorul radar. legalitatea transmiterii abaterii "prin statie" Cipiotul Cipiotul Buna ziua. Probabil stiti practica politistilor romani de a \"supraveghea\" un sector de drum dintr-o masina neinscriptionata si la o distanta anume o alta ... (vezi toată discuția)