avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz de încredere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz de încredere?

Dacă i am dat cuiva un bun de valoare si mi l a băgat la amanet,la vanzare,este abuz de încredere?
Eu nu l am dat sa mi l vanda.
Precizez ca scopul era sa l bage in amanet si apoi sa l scoată de acolo,nu sa mi l vanda ori el a luat banii si mi a pierdut bunul
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
GabrielFlorian11, utilizator

Alte discuții în legătură

Cu incredere am jmprumutat o brățară de aur DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua! Am împrumutat cuiva o brățară de valoare monetară și sentimentală sa se foloseasca de ea si sa mi o înapoieze,nu sa si o însușească sau ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere? GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Ce se intampla daca i am încredințat cuiva un telefon personal iar acea persoana mi a băgat telefonul la amanet ,eu stiind de toate astea si ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere DanCristian199 DanCristian199 I am dat o brățară de aur unui amic iar acesta a băgat o la amanet fără să o recupereze,între timp s a vândut iar acesta nu mi a dat banii pe ... (vezi toată discuția)