avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Receptie constructie cu autorizatie expirata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Receptie constructie cu autorizatie expirata

In 2011 s-a obtinut autorizatia de constructie pe o parcela de teren. In 2018 s-a dezmembrat acea parcela in 2. Parcela pe care se afla constructia, nefinalizata si nereceptionata am cumparat-o eu. Conform art 7 alin 6 din legea 50/1991 se mai poate elibera o noua autorizatie pentru finalizarea lucrarilor daca s-a schimbat nr cadastral si proprietarul? As dori sa termin lucrarea si sa fac receptia. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2020
Iulian Iustin, utilizator

Alte discuții în legătură

Act de dezmembrare Gabriel Stefanescu Gabriel Stefanescu Buna Ziua. Sunt autorizat in domeniul cadastrului. Am si eu de dezmembrat o parcela in 2 loturi. Initial terenul era liber de constructii.Acum s-a construit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pe un alt proprietar fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra in acest sens, am primit mostenire de la parintii mei un teren intravilan. Inainte de a se dezbate mostenirea, ... (vezi toată discuția)
Lntabularea unei constructii noi Fat-Frumos Fat-Frumos Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)