avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... stare alerta, deplasare minor 16 ani
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

stare alerta, deplasare minor 16 ani

copiii cu varsta pana in 16 ani pot calatori singuri, in afara localitatii de domiciliu, cu noua declaratie?
sau trebuie insotiti de un adult?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:11, 17 Mai 2020
Nici in conditii normale.minorii nu prea au de ce sa circule in alta localitate.

Ce motiv ar avea?
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inoarcere in tara a minorului neinsotit de nimeni stefanemilionel stefanemilionel Buna ziua, As dori sa stiu daca un minor de cetatenie romana se poate intoarce in tara neinsotit de catre nimeni. Acesta calatoreste din Italia in Romania cu ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ue minor neinsotit krys_tyna_68 krys_tyna_68 plec in it cu fica mea care e in varsta de 16 ani (sunt div de tatal ei si prin hot def copilul mia fost incredintat mie ,)as vrea sa stiu daca pot sa o las ... (vezi toată discuția)
Minor roman fara declaratie din italia in anglia Emiliaaa Emiliaaa Buna seara. Am 17 ani si traiesc in Italia. Ma intrebam daca pentru a calatorii din Italia spre Anglia este nevoie de declaratia parintilor (fiind cetatean ... (vezi toată discuția)