avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord/Autorizare de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord/Autorizare de functionare

Buna ziua,

Va rog un raspuns avizat in situatia in care un SRL cu Caen secundar 4791 cu mentiunea ca activitatile se desfasoara la terti(in afara sediului social) si nu are activitati economice la sediul social.
Se supune obligatiei de a solicita autorizare de functionare de la primaria unde este inregistrat sediul social?
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2020
mariusake, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizare activitate secundara la terti ina.natu ina.natu Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog pentru a rezolva o problema legata de autorizarea codurilor pentru un SRL-D? Am primit informatii contradictorii si nu ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4791 parlea.mihaela00 parlea.mihaela00 Buna ziua, Am un PFA cu cod CAEN principal 8559 si as vrea sa adaug un cod caen secundar, 4791, pentru ca intentionez sa vand materiale facute de mine in ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitate secundara yorgos yorgos Am infiintat recent un SRL cu activitate doar la terti. Am primit certificatul constatator conform caruia activitatea principala (cod CAEN 7490) este ... (vezi toată discuția)