avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA COD CAEN 4791
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA COD CAEN 4791

Buna ziua,
Am un PFA cu cod CAEN principal 8559 si as vrea sa adaug un cod caen secundar, 4791, pentru ca intentionez sa vand materiale facute de mine in format pdf. Doresc sa va intreb daca pentru acest nou cod CAEN 4791:
-pot desfasura activitatea la terti?
-am nevoie de autorizatie de la primarie daca imi desfasor activitatea la terti si vand materiale in format pdf (nu am stocuri)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:23, 24 Decembrie 2024
comert cu amanuntul, la sediul clientului? e cusut cu ata alba
Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 4791 este nevoie de urmatorul aviz de funcționare:
Aviz - Autorizație funcționare Primărie
[ link extern ]
chiar si pentru activitate online la terti? intre timp, am fost la ONRC si mi-au zis ca nu as avea nevoie de autorizatie.
Adică vă duceți la clientul din cealaltă parte a țării ca să creați un pdf la sediul lui? E cum scriam mai sus
Nu creeaza ci vinde ..asa a mentionat.

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Autorizații caen 4791 laurentiu2581 laurentiu2581 Bună ziua, Mi-am deschis un SRL, cod Caen 4791, sediu social într-un apartament de bloc, fără activitate comerciala la sediu. Fără punct de lucru. ... (vezi toată discuția)
Avizul/autorizatia de functionare. IoTIBERIU IoTIBERIU Buna ziua! Va rog, un mic ajutor. Am infiintat o firma cu codurile caen 4791 autorizat la terti si 1629 autorizat la sediu social dar fara activitate la ... (vezi toată discuția)