avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avizul/autorizatia de functionare.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avizul/autorizatia de functionare.

Buna ziua! Va rog, un mic ajutor. Am infiintat o firma cu codurile caen 4791 autorizat la terti si 1629 autorizat la sediu social dar fara activitate la sediu , in Bucuresti, s4 . Am gasit codul 4791 in lista activitatiilor ce au nevoie de aviz-autorizatie de functionare. Am facut programare pentru a depune actele dar de acolo mi-au transmis ca pentru acest cod nu se elibereaza avizul/autorizatia de functionare.

Ma poate lamuri cineva?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IoTIBERIU , utilizator 16:03, 30 Noiembrie 2024
V-au transmis verbal sau in scris?
Au transmis verbal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare activitate secundara la terti ina.natu ina.natu Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog pentru a rezolva o problema legata de autorizarea codurilor pentru un SRL-D? Am primit informatii contradictorii si nu ... (vezi toată discuția)
Mai este nevoie de autorizatie de la primarie? Adelin Ghiulea Adelin Ghiulea Buna ziua! Pentru o firma care are autorizate codurile caen 4791 si 7420 si desfasoara toate activitatile la terti, nu la sediu, mai este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Autorizații activitate handmade la domiciliu ionelbaciu87 ionelbaciu87 Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune că atestă înregistrarea declarației pe proprie răspundere cum că firma îndeplinește ... (vezi toată discuția)