avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mai este nevoie de autorizatie de la primarie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mai este nevoie de autorizatie de la primarie?

Buna ziua!
Pentru o firma care are autorizate codurile caen 4791 si 7420 si desfasoara toate activitatile la terti, nu la sediu, mai este nevoie de autorizatie de la primarie?
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adelin Ghiulea , utilizator 16:04, 24 August 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in situatia in care societatea are un sediu social fara nici o activitate autorizata, acestea fiind autorizate de Registrul Comertului doar la terti nu este necesar acordul de functionare
Perfect, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizații activitate handmade la domiciliu ionelbaciu87 ionelbaciu87 Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune că atestă înregistrarea declarației pe proprie răspundere cum că firma îndeplinește ... (vezi toată discuția)
Avizul/autorizatia de functionare. IoTIBERIU IoTIBERIU Buna ziua! Va rog, un mic ajutor. Am infiintat o firma cu codurile caen 4791 autorizat la terti si 1629 autorizat la sediu social dar fara activitate la ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)