avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Casa legea 10
Discuție deschisă în Executare silită

Casa legea 10

Buna ziua!
Mama mea locuieste intr-o casa care a fost nationalizata. In anul 1997 a cumparat-o si este proprietar. In aceelasi imobil mai locuiesc inca 4 familii dintre care doar 2 au cumparat apartamentele, ceilalti 2 stau cu chirie.
Am verificat pe site-ul primariei si acest imobil (toate apartamentele) sunt revendicate de nepotii proprietarului (sunt dosare din 2002, 2006,2015) dar pana acum nu stim daca s-a solutionat ceva, pe noi nu ne-a instiintat nimeni de nimic. In cazul in cei care cer revendicarea au castig de cauza pot fi evacuati si cei care au cumparat apartamentele in 1997? Sau doar chiriasii?
Cum se poate sa preintampinam aceasta situatie?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Revendicare imobiliara gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Case nationalizate vally_mrtc vally_mrtc Locuiesc intr-o casa nationalizata de peste 40 ani. Eu nu am putut cumpara casa cand s-a dat legea 112 intrucat nu am avut posibilitati. Pentru aceasta casa ... (vezi toată discuția)