avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termenul de recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termenul de recurs

Bună ziua...in 2017 am fost acționat în instanță de un vecin pt granituire...am câștigat procesul ...in 2019... Cu drept de apel...au făcut apelul...nu s-au mai prezentat...am câștigat din nou,cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare....in timpul termenului a venit situația de urgență...întrebarea mea este: se reia numărătoarea zilelor de unde a rămas sau se reia termenul de la început...Mulțumesc....as vrea să știu deoarece mi sa făcut lehamite de atâta frecuș numai că un bătrân e dus cu pluta...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul.incepe sa curgă de la data încetării stării de urgenta(termenul intreg) astfel cum e prevazut in lege .
Deci...daca înțeleg bine ,se incepe numărătoarea de la 0...și termin tocmai în iunie...daca nu se întâmplă nimic grav... ??? Sau mai aștept 5 zile și e ok ?? Răspunsul e bun dar interpretabil...Mtumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un nou termen de 30 de zile începe să curgă de la data încetării stării de urgență astfel cum a fost prevazut in decretul de instaurare .
Un nou termen de 30 de zile începe să curgă de la data încetării stării de urgență astfel cum a fost prevazut in decretul de instaurare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie apel lumiiana lumiiana Buna ziua. Ar trebui sa fac apel la o hotarare judecatoreasca. Este adevarat ca se suspenda temenele de prescriptie din cauza Ordonantei de urgenta? Deci cele ... (vezi toată discuția)
Termen contestare decizie concediere individuala( in perioada starii de urgenta) Corina Dina Corina Dina Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o parere: pe deciziile de concediere emise in temeiul art. 65(1) Codul Muncii se precizeaza - ,, Prezenta... poate fi ... (vezi toată discuția)
decontare concedii medicale cristina.spanache cristina.spanache Buna ziua, In data de 15.05.2020 am depus la CASMB o cerere de decontare a unui concediu medical din decembrie 2019. Am primit in 22.02.2021 raspuns ca cererea ... (vezi toată discuția)