avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... prescriptie apel
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

prescriptie apel

Buna ziua. Ar trebui sa fac apel la o hotarare judecatoreasca. Este adevarat ca se suspenda temenele de prescriptie din cauza Ordonantei de urgenta? Deci cele 15 zile incep sa curga dupa ce se ridica Ordonanta de urgenta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: lumiiana , utilizator 01:59, 30 Martie 2020
Daca termenul de apel.a început să curgă în perioada în care este instaurată starea de necesitate prin decretul președintelui atunci termenul se suspendă și va începe să curgă un nou termen începând cu data încetării stării de necesitate.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de recurs kaaba kaaba Bună ziua...in 2017 am fost acționat în instanță de un vecin pt granituire...am câștigat procesul ...in 2019... Cu drept de apel...au făcut ... (vezi toată discuția)
Termen contestare decizie concediere individuala( in perioada starii de urgenta) Corina Dina Corina Dina Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o parere: pe deciziile de concediere emise in temeiul art. 65(1) Codul Muncii se precizeaza - ,, Prezenta... poate fi ... (vezi toată discuția)
Termen atacare sanctiune disciplinara simovi27 simovi27 Buna ziua, Am fost sanctionat disciplinar si doresc sa contest respectiva sanctiune in instanta. Se lucreaza in aceasta perioada in domeniu ? Ce se intampla ... (vezi toată discuția)