avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cedare PF > SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cedare PF > SRL

Am un site inregsitrat pe numele meu (persoana fizica).
Cum fac o cedare cu titlu gratuit catre o firma (este firma mea la care sunt singurul administrator)? Mentionez ca siteul are o valoare de cativa mii de euro. Este legal sa fac asta (adica gratuit)?

Trebuie sa semnez eu de doua ori (ca si PF si ca si administrator)?

Alte discuții în legătură

Transfer site de pe pf pe firma? cum se face? respect_ respect_ 1) Am un site inregistrat ca persoana fizica. Acest site nu are nicio valoare (sau sa zicem $10 pt ca atat am platit pentru inregistrarea domeniului). As ... (vezi toată discuția)
Transformare mandat comercial in gratuit torex2 torex2 Este legal (prin acordul partilor) trecerea unui ctr de mandat comercial intre o SC in calitate de mandant si o PF in calitate de mandatar, ctr inregistrat si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre persoana juridica si persoana fizica ContSters264598 ContSters264598 Am achizitionat un imobil pe firma. Este posibil ca jumate din acest imobil sa-l dau in comodat unei PF? In acest caz, cum fac distribuirea cheltuielilor cu ... (vezi toată discuția)