avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Imobil suprafata mai mare realitate decat in acte
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Imobil suprafata mai mare realitate decat in acte

Buna ziua.Doresc sa cumpar un garaj aflat la parterul unui bloc(construit inainte de revolutie) de locuinte pentru a desfasura o mica activitate(mini-tipografie).M-am inteles la pret cu proprietarul, vecinii sunt de acord cu activitatea ce o voi desfasura dar m-am lovit de o mica problema:am facut masuratori sa vad suprafata pentru a-mi putea face o idee ce incape si ce nu si mi-a dat o valoare dar solicitandu-i proprietarului daca cumva are un CF, acesta mi-a prezentat unul destul de vechi dar in care suprafata este mai mica.Mentionez ca asa cum este construit garajul, in spate este perete de beton cu scara blocului pe care se urca la apartamentele de la parter, in stanga garaj cu zid de beton intre, in dreapta este intrarea in bloc cu perete de beton intre, iar in fata calea de acces in garaj, nu este posibil sa-si fi extins garajul.Oricum proprietarul este o persoana mai in varsta care nici nu a sesizat acest aspect si este proprietar de multa vreme.Intrebarea este daca il cumpar ce trebuie sa fac sa corespunda masuratorile cu actele ca sa pot sa il vand daca nu merge afacerea, fara sa am probleme?Multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2020
sosobi, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata reabilitare termica bloc Gabriela Vasilescu Gabriela Vasilescu Am la parterul unui bloc invecinat un garaj proprietate personala. La blocul respectiv s-a facut reabilitarea termica la fatada, incepand cu nivelul ... (vezi toată discuția)
Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)
Poate cineva sa-mi explice ? TudorBogdan TudorBogdan O firma care detine o suprafata de retail 1000mp open space Eu am ales o suprafata de 150 mp in suprafata aceea care am ales-o eu se afla 6 stalpi si ... (vezi toată discuția)