avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Spor 75% la ministerul de interne
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Spor 75% la ministerul de interne

In situatia in care soția unui salariat din ministerul de interne care lucrează la privat a fost trimisă în somaj tehnic trei săptămâni pe perioada stării de urgenta însă sotul ei nu a facut cerere de acordare spor 75% conform legii nr 19/2020 , decat dupa ce soția a revenit la serviciu , poate sa faca cerere sa primească retroactiv acest spor si pe perioada in care a lucrat inainte de a fi trimisa in somaj tehnic, in conditiile in care soția a inceput din nou lucrul va rog sa-mi răspundeți?
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2020
viorelv, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza legea 19/2020 gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua, Ma aflu in urmatoarea situație: am inaintat ieri catre angajator cererea de acordare a zilelor libere pentru parinti, conform legii nr.19/2020 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sotul lucreaza in sistemul energetic si sotia ... abraxaint abraxaint Buna ziua, daca sotul lucreaza in sistemul energetic si sotia in mediul privat, iar pe perioada starii de urgenta nu au beneficiat de zile libere platite ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)