Buna! Am deschis o firma, 4799 CAEN, voi amplasa aparate de cafea si de snacksuri si alte produse spre vanzare.
Doresc sa aflu daca pot vinde si bere la doza, alcool in general, la aceste automate cu principiul platesti marfa si o ridici singur din aparat.
Intreb pt ca suntem in 2020, si exista suficienta tehnologie incat de exemplu la cumpararea unui SUC sa selectezi tasta X, sa platesti si sa iei produsul, dar pt alcool pentru a putea cumpara doar cei +18 ani, pt selectia respectiva sa ti se ceara sa platesti doar cu cardul (majoritatea posesorilor de card bancar sunt +18 ani, dar nu e obligatoriu) si daca asta nu e suficient, atunci sunt card readere sau photo reader, de unde se poate citii CNP-ul din buletin si un soft sa spuna ok are peste 18 ani, poate sa achite... Fara a mentine datele salvate, etc. Se poate gasi o varianta sunt convins. Vreau sa stiu legea X si Y care imi permite sau nu sa vand alcool in Vending Machine, ca n am gasit nicaieri specificat. Stiu ca nu ai voie sa vinzi alcool la minori, asta e clar. Nu o sa fie la liber alcoolul, aparatele vor fi in spatii publice unde voi inchiria acele spatii.
Mai mentionez ca vor fi amplasate in zona turistica, unde fara prezenta lor, alte sanse de a achizitiona o bautura sau snacks sunt catre 0, deci utilitatea lor pentru societate este reala.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns:
adriandimitriu , utilizator
13:16, 20 Iulie 2022