avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Persoane cu risc
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Persoane cu risc

Bună seara,
Aș dori să știu dacă mă aflu printre persoanele cu risc mărit în privința Covid19,dacă există vre-un tabel cu bolile cronice care sunt periculoase în combinație cu virusul . Am boli cronice,am 61 de ani,și lucrez într-un mediu unde sunt mari șanse de a contacta acest virus.
Există legal un mod de a primi concediu medical pe baza situației mele?
Cel mai recent răspuns: gothardetelka59 , utilizator 18:57, 26 Mai 2020
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
MS nu a emis un document/ ordin in acest sens, nici ca afectiuni, nici ca posibilitati de acordare concediu medical persoanelor expuse, in caz de risc de infectare identificat si evaluat.
Vă mulțumesc pentru răspuns,d.l.Popa Gheorghe,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmpla cu un chirurg dacă este infectat cu virus c ... Virus C Virus C Ce se întâmpla cu un chirurg dacă este infectat cu virus C ? Își poate continua activitatea ? (vezi toată discuția)
Virus hepatic b si locul de munca sorinelo sorinelo sotia are virus hepatic b care nu este activ si nu este incadrata la nici o boala si nu face tratament in acest sens, viremia este in parametri normali, la ... (vezi toată discuția)
Hepatita c PatricBogdan PatricBogdan Buna seara. As avea rugamintea sa ma ajutati sa aflu un raspuns clar si sigur, la intrebarea: in ce domenii am voie sa lucrez practic, daca sunt purtator de ... (vezi toată discuția)