avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Termen raspuns la cerere (primarie)
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Termen raspuns la cerere (primarie)

Buna ziua,

Am depus o cerere la o primarie in data de 16.03.2018 si nici pana azi nu am primit raspuns. Intrebarea mea este ca termenul legal pentru raspuns (30 zile) curge numai dupa incetarea de stare de urgenta?

Ma scuzati pentru gramatica si greseli, dar inca nu vorbesc bine limba.

Alte discuții în legătură

Insolvabilitate -faliment ContSters103316 ContSters103316 cat timp dureaza un proces pentru declararea starii de insolvabilitate (vezi toată discuția)
Termen atacare sanctiune disciplinara simovi27 simovi27 Buna ziua, Am fost sanctionat disciplinar si doresc sa contest respectiva sanctiune in instanta. Se lucreaza in aceasta perioada in domeniu ? Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
decontare concedii medicale cristina.spanache cristina.spanache Buna ziua, In data de 15.05.2020 am depus la CASMB o cerere de decontare a unui concediu medical din decembrie 2019. Am primit in 22.02.2021 raspuns ca cererea ... (vezi toată discuția)