avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coditiile in care se poate lucra de acasa cu un copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coditiile in care se poate lucra de acasa cu un copil de 2 ani

Buna ziua,
Se pune problema asa.. Pe 27.03.2020 am revenit din cic pentru a beneficia de stimulentul de insertie. Datorita pandemiei am intrat direct in concediu supraveghere copil in conditiile legii promulgate in urma pandemiei cu COVID 19, pana acum 15.05 mai.Acum angajatorul imi.spune ca nu beneficiez de zile libere ( eu lucrand ca operator vanzari telefonic-asigurari) si ca trebuie sa incep munca fie de acasa fie de la locul de munca..
Tinand cont de situatia mea ( sotul este principalul procurator de venituri si nu poate sa lucreze de acasa/ copilul are varsta de 2 ani si necesita permanenta ingrijire si atentie/ nu am.ajutor din partea niciunui alt membru al familiei in timpul zilei) , mi ar fi.imposibil sa lucrez 8 ore pe.zi, singurele perioade disponibile fiind cele in care copilul doarme iar programul de somn variaza de la o.zi la.alta .
Care sunt condițiile in care pot lucra de acasa , avand in vedere cele de mai sus? Trebuie neapărat sa lucrez 8 ore? Daca lucrez 8 ore (chiar si de acasa) cine imi supravegheaza copilul?
Am apelat la intelegerea lor.. Sa lucrez 4-5 ore pe zi, si cand sotul e liber sa recuperez restul de ore pana in fac norma.. Au zis ca nu se poate.. Ce pot face in situația aceasta? Copilul nu am cu cine sa il las..

Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2020
ciotec_carmen, utilizator

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie iulya_alina iulya_alina buna ziua, am si eu cateva nelamuriri pe care as dori sa le clarific. Sunt o mamica aflata in CIC care de luna viitoare urmeaza sa reiau servicul dupa noul ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ma intorc la munca inainte de incheierea ccc de 1 an, voi beneficia de stimulentul de insertie? Mihaela_K Mihaela_K Buna ziua, Momentan sunt in concediu crestere copil (ccc) in prima varianta din cele doua, si anume de 1 an de zile, care expira in 10 ianuarie 2011 (data ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie cozzmyn86 cozzmyn86 Buna ziua, Sotia mea se afla in CCC din 19.09.2014 pentru 2 ani urmand a incepe serviciul pe 19 august 2016. Daca ea ar incepe serviciul pe 19 iunie 2016 se ... (vezi toată discuția)