avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducere program de lucru Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducere program de lucru Revisal

Procedura reducere program de lucru de la 5 zile la 4 zile pe saptamana, implica raportarea in Revisal a zilei nelucrate ca suspendata in fiecare săptămână? Și dacă zilele difera pentru angajați? Și fac mereu act adițional, respectiv decizie de suspendare și decizie de încetare a suspendarii?
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 08:44, 4 Iunie 2020
Chiar în text rezidă soluţia chestiunii. REDUCERE PROGRAM. Adicătelea angajatul va avea program REDUS de 32 ore. Dacă îi veţi reduce salarizarea ori nu e o chestiune de negociere a C.I.M. cu program redus. Acest anranjament se consemnează în Act Aditional la CIM, se înscrie în REVISAL şi se transmite către ITM prin [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare in revisal suspendare cim (art.52 alin.3 din cm) pentru fost salariat! RobinHood RobinHood Buna seara! Va rog foarte mult sa va exprimati opinia in legatura cu o posibila solutie la o problema atat de natura \\"tehnica\\" cat si juridica: doresc ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal sode sode Bună ziua ! Aș dori un răspuns la întrebarea: Cum se înregistreayă în REVISAL reducerea săptămânii de lucru la 4 zile, implicit a salariilor ... (vezi toată discuția)
Reducerea temporara a activitatii Frantzy16 Frantzy16 Buna ziua, Pentru reducerea temporara a activitatii de la 5 la 4 zile conform art 52 (3) C.Muncii, e nevoie de Hot Aga sau e sufienta o decizie interna in ... (vezi toată discuția)