avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obtinere spor salarial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obtinere spor salarial

Buna ziua!
As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: in cazul in care luna aceasta s-au implinit 3 ani de cand ar fi trebuit sa primesc un spor salarial si inca nu am trimis o cerere in instanta pentru recuperarea drepturilor salariale din aceasta perioada, este prea tarziu pentru a trimite sau se prescrie doar luna respectiva (sau lunile)?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: emilpan , utilizator 14:04, 20 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se prescrie doar ceea ce a depășit 3 ani...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor medici a.t.i. docS docS [b]Buna ziua, Am lucrat ca medic specialist Anestezie- Terapie Intensiva in cadrul unui spital penitenciar din Ministerul Justitiei . Desi toate sectiile de ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime... dumitru marius dumitru marius Am 10 ani la actualul meu loc de munca.Am dreptul sa cer conducerii spor de vechime.Daca firma privata nu este de acord,ma pot indrepta spre instanta de ... (vezi toată discuția)
Data limita de acordare salarii de drept la incetarea cim? leonora leonora Buna ziua. Revin cu o mare rugaminte.Perioada preaviz 14.09.2009-12.10.2009. Acordarea salariilor in cadrul firmei la data de 25 si respectiv 10 ale lunii ... (vezi toată discuția)