avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construire la calcan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construire la calcan

Buna ziua! as dori sa stiu daca sunt obligata sa construiesc la calcan? deschiderea terenului este de 10,71 m, iar noi ne dorim sa lasam in partea stanga 3 m fata de linia de hotar si in partea dreapta sa lasam cei 60cm( poate chiar 1 m) fata de vecin, el avand casa la calcan! Mentionez ca pe teren este deja o casa( demolabila) lipita de casa vecinului!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2020
AlexandraCirstes, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:49, 21 Mai 2020
Buna ziua,
Vedeti ce scrie in Certificatul de urbanism.
Nu ar strica si o discutie cu arhitectul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Acord construcție la calcan annesis annesis Buna seara, Am CU pentru construcție unde este specificat cuplare la calcan , doar ca vecinul nu e construit pe calcan la limita de proprietate, iar eu ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)