avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie pe proprie raspundere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie pe proprie raspundere

In cuprinsul formularului se mentioneaza ''zona metropolitana'' ca limita de circulatie fara Declaratie, dar nu se face referire deloc pentru ceilalti cetateni ai tarii care nu locuiesc in localitati cu zone metropolitane (conf. legii 3512001), dar care localitati au o ''Raza de servire'' de 10-20 km.
Locuiesc in mun. Moinesti si nu stiu daca este necesara aceasta Declaratie pentru o distanta de 10-20km dincolo de limita localitatii.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2020
valerius1510, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:47, 21 Mai 2020
Eu zic sa o completati, macar si preventiv, o sa fie un proces destul de complex daca o sa va intemeiati eventuala contestare a unei amenzi doar pe acest lucru, definitia "zonei metropolitane" si limitele sale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasarea pentru realizarea de activități agricole paulp paulp In lipsa unor precizari legate de aceasta exceptie nu imi dau seama daca se aplica in cazul meu din doua motive: 1. productia este pentru consum propriu 2. ... (vezi toată discuția)
Cerere montare limitator viteza RuxandraDumitru RuxandraDumitru Bună seara! In localitatea în care locuiesc, sunt foarte mulți care depășesc limita de viteza legală de 50 km/h. Nu există niciun limitator de ... (vezi toată discuția)
Lămuriri legate de limitarea circulației în intervalul 22-06 the_adb the_adb Salut. Am și eu o întrebare. Probabil că deja e binecunoscută celebra ordonanță militară care restricționează libera circulație a populației între ... (vezi toată discuția)