avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectie suspendare conf.art.52 alin3
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectie suspendare conf.art.52 alin3

Nu m-am documentat inainte, si am gresit inregistrarea in revisal pentru cim suspendat pentru art.52 alin.3. Concret, am inregistrat ca perioada data de inceput 01.05 si data sfarsit 31.05. Ori, am inteles ca trebuie trecuta ca suspendata doar ziua care este stabilita sa nu se lucreze- respectiv vinerea si trebuie in fiecare zi de joi sa fac suspendare si apoi incetare a suspendarii. pot sa fac corectie acum sau modificare?! Cum e mai corect?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 20 Mai 2020
Ati inregistrat corect suspendarea .... in decizia de suspendare trebuie mentionata ziua in care nu se lucreaza.
deci in Revisal ramane inregistrata toata perioada, si numai in decizie se precizeaza ce zi nu se lucreaza? Gasisem pe un site de fiscalitate ca trebuie inregistrata numai ziua care este suspendata!! multumesc
Intr-adevar, in Revisal ramane inregistrata toata perioada, si numai in decizie se precizeaza ce zi nu se lucreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data suspendare cim in revisal 5 alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as vrea sa stiu si parerea dvs referitor la ce data incetare trecem in cazul suspendarilorEu am incercat pt cineva de ex. cerere cfp ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract - prelungire Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, am o situatie in care unui angajat ii inceteaza perioada de suspendare a contractului maine, 03.03.2012, zi nelucratoare. Perioada de suspendare se ... (vezi toată discuția)