avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obtinere permis de conducere in alta tara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obtinere permis de conducere in alta tara

Va salut! As avea o intrebare din domeniul auto. Eu sunt stabilit in Italia de o perioada de timp, dar am inceput recent sa am o problema cu deplasarile pe care le am de doua ori pe saptamana si sunt de 300km. As vrea sa imi obtin permisul de conducere aici pentru a-mi usura deplasarea. Totusi permisul meu de Romania este retinut pe o perioada nedeterminata de timp si nu stiu cand o sa-l primesc sau daca o sa-l primesc. Ma intereseaza sa stiu daca este posibil sa obtin permisul de conducere in Italia in acest caz. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Permis strain suspendat in romania si plangere anulata in parte nilatac22 nilatac22 Buna seara tuturor, sper sa sa gasesc un raspuns la nelamurirea mea. In data de 19/08/2016 ma deplasam cu masina si la o intersectie un autovehicul era parcat ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere in italia. Dani.Dinita Dani.Dinita Salutare . Recent am obtinut permisul de conducere in Romania , eu fiind temporar stabilit in Italia . Mentionez ca nu sunt rezident aici. As dorii sa stiu ... (vezi toată discuția)
Permis retinut in franta DSBZ DSBZ Buna ziua, M-i s-a retinut permisul de conducere in franta dar nu este suspendat?!, am primit doar o instiintare ca nu mai am dreptul sa conduc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)