avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii superioare

Buna ziua, am absolvit facultatea de stiinte economice in 2008 (4 ani la zi) e considerat facultate de lunga durata sau ar fii nevoie si de un master ca sa pot sa ocup pe viitor o functie de conducere intr-o institutie publica?
Precizez ca deja am 5 ani vechime ca si economist in institutie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 21 Mai 2020
Pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere, candidații trebuie să fie absolvenți cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Conditii studii participare concurs pentru functie publica de conducere laura-ioana laura-ioana Buna ziua! In situatia in care participantul la concurs pentru o functie de Director economic are studii universitare de lunga durata ( \\\\"din perioada ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii lunga durata masterat Gvirgil Gvirgil Legea educatiei nationale nr. 1/2011 prevede: Art 153 (2) Diploma de absolvire sau de licentă a absolventilor învătământului superior de lungă durată ... (vezi toată discuția)