avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Acuzatie de hărțuire
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Acuzatie de hărțuire

Din ianuarie 2020 am tot depus sesizări la primăria comunei în care locuiesc, referitoare la nerespectarea hotarului de către o vecină și construcția ilegală a unui gard pe terenul meu. Astăzi l-am sunat pe viceprimar să reclam faptul că vecina are un burlan care îmi aruncă apa pe terenul meu( situație pe care viceprimarul o cunoștea) . I-am reproșat că nu au rezolvat nimic și că îi voi acționa în instanță, iar acesta spune că are convorbirea înregistrată și că mă va acționa el în instanță pentru hărțuire. Este singura convorbire telefonică . Poate să mă acționeze în instanță? Nu l-am amenințat sau jignit !
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:40, 21 Mai 2020
NU.
Dar dvs. va puteti adresa instantei printr-o actiune de granituire, primaria/politia nu va pot ajuta.
Discutati cu un avocat, daca nu cunoasteti procedura, aspectele juridice...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum satesc pe terenul meu gabrielli68 gabrielli68 Am o problema. Acum 6 ani am cumparat un teren la marginea unui sat. Am chemat topograful, iar acesta a constatat ca un drum satesc trece pe terenul meu. A ... (vezi toată discuția)
Nerespectare distanta constructie alinmiron30 alinmiron30 buna ziua!i am dat vecinilor mei la notariat acceptul sa si poata construi locuinta la 2 m de proprietatea mea(gard) iar acestia dupa ce le am semnat acceptul ... (vezi toată discuția)
Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)