Am o problema. Acum 6 ani am cumparat un teren la marginea unui sat. Am chemat topograful, iar acesta a constatat ca un drum satesc trece pe terenul meu. A fost prezent si dl. viceprimar (primarul actual a satului) si mi-a promis ca drumul va fi asezat la loc, dupa care va fi refacut din pietris. De atunci am construit casa, acum as dori-mi fac gardul din fatada si poarta, dar nu pot, pentru ca ar trebui sa construiesc gardul si poarta in mijlocul drumului! Pe partea cealalta a drumului este un sant sapat din greseala acum vreo 10 ani de un vecin, care a urmarit pur si simplu perimetrul drumului existent pe atunci (gresit, dupa cum s-a adeverit ulterior). As dori sa va intreb, cum as putea sa fac presiuni asupra primariei sa repuna drumul acolo unde este locul? Legea ce-mi permite? Multumesc'
Buna seara,
Recomand sa notificati Primaria sa trimita in maxim 5 zile un reprezentant care se ocupa cu PUG-ul si sa delimiteze acel drum, sub amenintarea faptului ca in caz contrar veti actiona institutia in judecata. Daca nu se vor conforma tot ce va ramane este sa actionati in instanta (granituirea).