avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauza contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauza contract vanzare cumparare

Buna ziua,
Intr-un contract de vanzare cumparare a unui apartament dintr-un bloc nou a fost introdusa o clauza prin care se mentioneaza ca ma oblig sa imi dau acceptul pentru afilierea la asociatia de proprietari deja constituita pentru primele 2 blocuri din ansamblul rezidential.
Din pacate la momentul semnarii nu am observat acest pasaj. Este legala o astfel de clauza?
Este o cale legala prin care sa ies din aceasta incurcatura? Practic nu a mai fost nicio adunare generala a proprietarilor, fiecare avand aceasta clauza.
Va multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Clauza abuziva? decs decs Buna ziua, Intr-un contract de vanzare cumparare a unui apartament dintr-un bloc nou a fost introdusa o clauza prin care se mentioneaza ca ma oblig sa imi dau ... (vezi toată discuția)
Roi ca act aditional la contract vanzare-cumparare vladurash vladurash Buna ziua, In asociatia noastra se doreste implementarea unui ROI care are cateva clauze pe care unii din locatari nu le accepta. Una din clauze suna exact ... (vezi toată discuția)
Curent electric de la "organizarea de santier" ifratila ifratila Care este legalitatea conectarii la curentul tip \"organizare de santier\" si daca este legal ca acesta sa fie platit de proprietari. Locuiesc intr-un bloc ... (vezi toată discuția)