avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... S.R.L nou deschis fara activitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

S.R.L nou deschis fara activitate

Buna ziua. Am deschis un SRL neplatitor de TVA (cod CAEN 4711) in martie anul acesta, mentionez ca nu are inca activitate. Am depus declaratia 100 in 25.04.2020 (121 - valoare 0).
Nu stiu daca la ANAF trebuia sa mai depun ceva legat de vectorul fiscal adica impozit pe venit microintreprinderi ptr a fi luat in evidenta.
In legatura cu adaosul comercial trebuie sa declar ceva la Finante.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ligia71 , utilizator 23:01, 23 Mai 2020
Vectorul fiscal l-ati declarat la ORC atunci cand ati inregistrat firma si nu mai trebuie sa declarati si la ANAF, cele doua institutii comunicand intre ele.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii firma nou infiintata SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am inregistrat la Registru un srl prin decembrie. Inca nu am inregistrat soc. in scopuri de TVA si nici nu am avut nici o singura operatie pana ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiilor fiscale nedepuse la termen liviunb liviunb Buna ziua Am o firma fara activitate din 2011, neplatitor TVA, iar din martie 2012 nu au mai fost depuse declaratiile fiscale. As dori sa le depun acum pe ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal onimada onimada De curand am infiintat un Srl-D. Pentru acte m-a ajutat un consilier juridic care mi-a zis ca numai e necesara anexa A1 privind vectorul fiscal, desi eu am ... (vezi toată discuția)