avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog sa ma indrumati - timpan spart în urma unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog sa ma indrumati - timpan spart în urma unei lovituri de la un necunoscut

Buna seara pe data 20.05 fost lovita de un individ necunoscut pe strada acesta lovindu ma in zona fetei si a urechii foarte tare distrugandu-mi ochelarii de vedere. ulterior am crezut ca nu mai aud din cauza nervozitatii cu urechea stanga urmand un control orl am sesizat ca acesta mia fisurat urechea sau cum se mai spune acum mi-a spart timpanul ,vreau sa stiu daca fac toate demersurile cu politie iml si restul acest individul poate sa primeasca pedeapsa pe care o merita si sa imi plateasca prejudiciul ochelarilor.precizez ca in prima zi nu stiam doar nr de matriculare ulterior de la niste prieteni am aflat cum se numeste acest individ.
Buna seara,
Faceti plangere URGENT la politie si mergeti la INML!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va putea răspunde nu doar pt prejudiciul material, adică sa plătească pentru dauna produsa ochelarilor, ci și pentru daunele morale produse..

- Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, se încarcă inutil pagina cu mesajul anterior. Mulțumesc! -
Ultima modificare: Duminică, 24 Mai 2020
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! in data de 26.08.2020 am fost agresată in trafic ... IuliaNiuli1 IuliaNiuli1 Buna seara ! In data de 26.08.2020 am fost agresată in trafic de o individa (pentru ca nu am avut condițiile necesare sa o las sa vireze la stânga de pe ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala carmen.stan carmen.stan Buna seara, am un baiat de 13 ani care din greseala a lovit un copil introducandu-i un pai in ureche, acesta a fost internat in spital timp de 3 zile, am luat ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! in data de 26.08.2020 am fost agresată in trafic ... IuliaNiuli1 IuliaNiuli1 Buna seara ! In data de 26.08.2020 am fost agresată in trafic de o individa (pentru ca nu am avut condițiile necesare sa o las sa vireze la stânga de pe ... (vezi toată discuția)