avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prejudiciu adus statului?! - restituire plată concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prejudiciu adus statului?! - restituire plată concediu

Buna seara, am o mare întrebare și o rugăminte. In 17 septembrie 2018 mi-a dat demisia. Acum o luna am primit un plic de la fostul loc de munca ( am lucrat la o primărie rurala) în care eram instintata ca am adus un prejudiciu primăriei de 635 lei. Însemnând ca am fost plătită pana pe 18 septembrie (o zi de plata în plus 135lei) și diferența ar fi ca mi-au plătit concediul pe tot anul și c eu am lucrat pana în data de 17 septembrie. Trebuie sa restitui prejudiciul în contul trezoreriei.
Este posibil asa ceva? După un 1 an... și... Să-mi spun asta? Va rog aștept un răspuns nu știu ce sa fac?
Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2020
Ralucatudorioana@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 14:41, 26 Mai 2020
Da, este posibil asa ceva.

Restituirea unor sume care au făcut obiectul unor plăţi nedatorate, pot fi cerute în termen de 3 ani de la data producerii pagubei,
Trebuie sa restituiti banii incasati in mod necuvenit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare demisie EmanuelT EmanuelT Buna Ziua As avea o.intrebare daca se poate . Anul trecut 2018 am lucrat in Romania pentru firma Preh am.lucrat din 29 septembrie 2018 pana in 15 februarie ... (vezi toată discuția)
De când curge termenul pentru prescripția răspunderii patrimoniale a salariatului: de la data nașterii dreptului la acțiune sau de la data producerii faptei? Brandon1983 Brandon1983 Buna ziua. Stiu ca termenul pentru prescriptia raspunderii patrimoniale este de 3 ani, dar intrebarea mea este: De cand curge acest termen? De la data nasterii ... (vezi toată discuția)
Reintegrare după hotarare judecatoreasca CML_KMY CML_KMY Am fost concediata pe motiv ca societatea a facut reorganizare si postul mi-a fost desfiintat. Am demonstrat in instanta ca reorganizarea nu a fost reala, am ... (vezi toată discuția)