avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare post

Buna ziua.
Momentan am functia de Secretar univ. Acest departament cuprinde 3 domenii distincte cu 3 directori plus directorul general. Am cerut sa mi se transforme postul din executant in secretar sef departament (dar nu am oameni in subordine si nici nu pot avea, deoarece lucrez doar cu cadre didactice insa am 3 directori la fiecare departament ) si am cerut sa fie post echivalat in Senat , fara postofoliu . Mi s-a spus ca nu este legal. Cum pot proceda? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2020
7iulia9, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 25 Mai 2020
Nu prea aveti cum sa obligati un angajator sa faca sa ceva ... In speta, ar trebui modificata organigrama /statul de functii si apoi incadrarea pe acel post ,conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil sef in administratia publica locala? corinaolaneanu corinaolaneanu Am si eu o mare problema, am in unitate(serviciu public din subordinea primariilor) un post de contabil sef. Pe og10/2008 ii dadeam conform indemnizatilor de ... (vezi toată discuția)
Incadrare conform legii 153/2017 ansim ansim buna ziua, lucrez in invatamatul superior si am o Hotarare de senat de director de departament. am fost incadrata din 2015 in grila de director, contabil ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in sectorul public in universitati, carta acestora ... paullucianszasz paullucianszasz Buna ziua, In sectorul public in Universitati, carta acestora poate permite cumulul funcției de secretar sef cu cel de administrator sef de facultate. In ... (vezi toată discuția)