avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Obligatii de sustinere a afacerii in cadrul unui ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Obligatii de sustinere a afacerii in cadrul unui proiect european - criza economica

Buna ziua,

Am o afacere pe care am primit niste fonduri europene (32k euro) pe axa POCU. Avem obligatia sa tinem 2 angajati cu 8 ore pe zi la acelasi nivel salarial ca si pana acum6 luni de zile (1 an de zile salariile inclusiv contributiile au fost platite din suma de finantare).

Problema e ca incasarile au inceput sa scada din cauza contextului socio-economic actual declansat de virusul COVID si noi producem nu producecm, incasam nu incasam trebuie sa platim 3000 lei pe luna numai contributii pe salarii!!!!

In contractul de finantare si in manualul de implementare scrie ca trebuie sa avem 2 angajati 6 luni.

Insa, nu scrie nicaieri faptul ca daca angajatii isi iau concediu fara plata ar fi vreo problema.

De aceea intreb aici juristii cu know-how in domeniu, putem apela la aceasta varianta?

Ministerul Fondurilor Europene si alte institutii ale statului de roman au uitat de noi, ajuta doar PFA-urile, II-urile, etc. ...

Insa noi trebuie sa supravietuim cumva si sa iesim la liman...

Alte discuții în legătură

Mfe consultare publica schița ghidului „măsuri integrate pentru tinerii inactivi”! Daniela Bolog Daniela Bolog Ministerul Fondurilor Europene lansează în consultare publică schiţa ghidului pentru cererea de propuneri de proiecte „Măsuri integrate pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare si training Omulcuintrebari Omulcuintrebari Bună ziua, Doresc să vă prezint speța mea pentru a înțelege mai bine în ce situație mă aflu: Am activat într-o agenție imobiliara timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Persoane fizice platitoare de tva livia-dora livia-dora Pentru derularea unui proiect finantat din fonduri europene firma a incheiat cu o parte din angajati conventii civile care au obiectul: \"prestatorul va ... (vezi toată discuția)