desi e un subiect aproape offtopic totusi am sa va dau o sugestie.
ma gandesc ca ar fi bine sa treceti cu vederea dar in momentul cand ii vedeti ca isi fac ochi dulci sau isi dau telefoane, dvs sa incercati sa-i spuneti sotului ca daca tot nu vrea sa divorteze si nici nu recunoaste infidelitatea, sa-i ziceti ca dvs nu mai sunteti de acord sa mai discute cu aceea femeie. daca tine la dvs, cum banuiesc sa sustine, atunci oligati-l sa renunte la aceea femeie.
Sfatul meu este urmatorul, caci despre sfaturi vorbim la acest moment , fiindca din punct de vedere juridic sotul dvs. nu poate fi acuzat ...
Incercati , si sper sa reusiti, sa sa nu mai ,,observati" unele lucruri , cel putin o perioada indelungata. Sa va ganditi ca trebuie sa nasteti un copilas sanatos , iar acest lucru este de maxima importanta.
Pe langa faptul ca o femeie in situatia dvs. este cu mult mi sensibila , este posibil ca imaginatia dvs. sa creeze alte scenarii decat se petrec in realitate.
Sotul dvs. nu vrea sa divorteze...dar este asa de normal sa nu vrea asa ceva , cum ar putea sa accepte , mai ales ca motivatiile dvs. nu sunt sustinute temeinic...in fine. Ganditi-va cel mai mult ca se apropie sarbatorile, ca trebuie sa ii cumparati celui mic un bradut , sa i-l impodobiti frumos , sa il asteptati pe mosul , sa pregatiti venirtea pe lume al bebelusului. Si retineti inca un lucru: oamanii se uita unii la ceilalti , in mod firesc , fara a insemna nimic nelalocul lui. Va doresc sa aveti sarbatori minunate si linistite. :)
Vad ca v-au dat sfaturi 2 femei , deci este normal sa reprezint macar in minoritate sexul masculin!
Nu spun ca poate nu aveti dreptate, dar va spun ca , in perioada de graviditate a femeii , barbatul are aceleasi nevoi ca din totdeauna. Iar faptul ca sotul poate se uita mai aprog la acea femeie nu inseamna neaparat ca exista si ceva sexual intre ei. Poate fi vorba de aceasta supraincarcare hormonala a barbatului!
Eu nu va spun sa inchideti ochii sau sa va uitati in alta parte! Eu va spun sa il luati de mana pe sot seara dupa cina si sa purtati o discutie fata in fata privindu-l in ochi. Spuneti-i ce ati vazut , ce credeti dvs si o sa va dati seama din reactiile lui cam care este adevarul ! Nu uitati , sunt semne care il tradeaza pe om fara sa vrea si nu cred ca sotul dvs are ani de antrenament ca sa isi poata controla perfect emotiile! (nervozitate , ridica vocea, nu se uita in ochii dvs , incearca sa schimbe subiectul, ii transpira fruntea , mainile sau parul in dreptul perciunilor, se inroseste la fata , isi freaca mainile agitat , nervos , devine vehement)
Daca veti dori sa cresteti 2 copii alaturi de acest barbat trebuie sa stiti cu cine mergeti mai departe la drum!Indiferent cum este : bun sau rau!
Eu sunt adeptul teoriei ca mai bine stiu si iau o decizie in cunostiinta de cauza , decat sa ma imbat cu apa rece!
Succes!
:)
va multumesc din suflet pentru sfaturi:sorry:...dar nici acum nu stiu ce am de facut...nu cred ca imaginatia imi joaca feste sau ca este o toana de gravida,iar de vorbit cu el nu am ce vorbi pentru ca nu recunoaste nimic.si daca am vorbit de fiecare data cu el si iam spus de fiecare data cand vedeam ceva in neregula ca nu mi se pare normal ce face si macar cand sunt eu sa termine spunea acelasi lucru ca mi se pare si ca poate eu am pe cineva si vreau sa scap de el...#-o.
eu cred ca ar trebuii sa divortez si sa termin o data cu tot jocul asta stupid,sufar cat sufar si o sa uit decat sa stau toata viata alaturi de el si sa sufar intr-una...:((.il iubesc nu as vrea sa divortez dar nici nu mai pot trece cu vederea...a facut destule si de asta a prins tupeu crezand ca o sa il iert de fiecare data....ce sa fac?....:((:((:((
Lasati sa treca si periada dinaintea nasterii copilului si veti vedea comportamentul sotului dupa ...pana atunci nu va grabiti sa luati decizii. In plus, asa cum v-am spus , supararile dvs. dauneaza grav si fatului . Mai bine bucurati-va de sarbatori si de iarna, impreuna cu copilasul dvs. si uitati orice suparari. Timpul le va descalci pe toate , iar drumul dvs. va fi oricum acela care va esate sortit...va doresc multa liniste si putere. :)