avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sexul si divortul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sexul si divortul

Un prieten a divortat de curind dupa o casnicie de 8 ani cu 2 copii. Sotia a divortat pentru ca: el statea prea mult la calculator, nu o ajuta in casa, vorbea urat cu ea. Vi se par motive temeinice de divort? A aflat tarziu, dupa divort, ca ea avea o relatie de mai bine de un an cu un alt barbat. Va rog sa-mi spuneti cum e posibil ca o femeie la 38 de ani cu 2 copii, sa divorteze atat de usor, sa uite tot ce a fost frumos intre ei.Satisfacerea sexuala poate fi un motiv important? Alte calitati nu conteaza? Pana la urma ce conteaza pentru mentinerea casniciei?
Cel mai recent răspuns: doru anghel , utilizator 13:10, 29 Martie 2010
Alte calitati conteaza, dar mai spre 60-70 de ani! :)
Pai daca sex nu, ajutor gaspodaresc nu, bataie cat incape, e normal sa-si ia lumea-n cap.
Cainele nu fuge de bucatura, fuge de zburatura.
Nu e vorba de bataie si nici de lipsa activitatii sexuale. Eu am intrebat daca satisfacerea sexuala e pe primul loc .
Unele femei...pun pe primul loc satisfacerea...este un motiv intemeiat de divort...iar varsta 38-42 este periculoasa atat pentru femei cat si pentru barbati,de aici incepe curba descendenta...,multe sunt de spus dar nu este locul POTRIVIT!
Fiecare om are prioritatile sale. Nu se poate generaliza.
Si oricum nu se poate face permanent rapel la trecut, ca trecutul a trecut si prezentul e cel care creioneaza viitorul. Daca s-a terminat creionul ....divortezi, ca nu mai ai cu ce creiona....

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu (mama cu copii) ddps ddps Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Nu stiu ce sa fac... Sunt barbat, casatorit de 11 ani, avem 2 copii (8 ani, respectiv 6 ani). Sotia s-a ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2014: nicusor are doi tati Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de ... (vezi toată discuția)
Liberté, égalité, fraternité ? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici De ce oare o femeie, să o numim Dulcineea, care afirmă că în, să zicem, 10 ani a făcut sex cu 50 de bărbaţi este, în cel mai bun caz, dispreţuită ... (vezi toată discuția)