avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract mandat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract mandat

Bună ziua,

Avem o firma cu 2 asociați. Unul dintre ei este administrator.
În vederea semnării de contracte, asociatul care nu este administrator, poate semna contracte cu clienții/ furnizorii sau sa dețină alte atribuții care întra in sfera atribuțiilor administratorului.

Dacă nu.... Se poate face un contract/ hotare AGA/ împuternicire (interna/ notariala) din partea administratorului pentru asociat în care sa se specifice puterile oferite asociatului?
Sper ca m-am făcut înțeles. :)

Cel mai recent răspuns: nicu.geangu , utilizator 09:29, 26 Mai 2020
Buna ziua
Se poate face o procura autentica de administrare, prin care sa se stabileasca exact puteile conferite asociatului care nu este administrator.
Va mulțumesc de răspuns dl avocat.
Este neapărat autentica. Nu doar interna, din firma, nu?

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua
Se poate face o procura autentica de administrare, prin care sa se stabileasca exact puteile conferite asociatului care nu este administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegarea dreptului de a semna contracte a unui srl GV GV Buna seara, Este vorba de un SRL cu 2 asociati, 50-50% cu drepturi egale, doar unul din ei fiind administrator. Doresc sa aflu, daca printro procura / ... (vezi toată discuția)
Imputernicire asociat radujit radujit Buna ziua, Am urmatoarea situatie: intr-o societate comerciala sunt doi asociati X (51%) si Y (49%). X are calitatea de administrator in societate(nu este ... (vezi toată discuția)
Limitele hotararii aga ptr srl Florycel2009 Florycel2009 Se poate prin hotararea AGA sa fie imputernicita o persoana dinafara SRL-ului sa cumpere un teren pentru societate?Multumesc. (vezi toată discuția)