avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul copilului

Bună
Colega mea de serviciu are in grija o fetiță de 6 ani si 2 luni...in septembrie trebuie înscrisă la școală.
Precizez ca nu are nici un document legal asupra custodiei iar mama naturala a fetiței este plecata in Spania si refuza să-i dea procură desi colega are grija de copil de la 2 ani.
Exista vreo procedura judecatoreasca prin care ar putea obtine vreun act pt. a putea sa inscrie copilul la scoala?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 27 Mai 2020
da, sa ceara copilul in plasament. Sa se sfatuiasca cu cei de la dgsapc.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept crestere copil Paiubogdan Paiubogdan Bună ziua Am o colega de serviciu care are in grija o fetiță de la 2 ani. Copilul are acum 6 ani si 2 luni si trebuie înscrisă la școală dar mama ... (vezi toată discuția)
Platesc pensie si fetita este la mine. ursan1964 ursan1964 In urma divortului platesc pensie alimentara fetitei mele.Fetita si mama ei au trait in Italia.Anul trecut in luna iunie fetita s-a intors acasa si nu a mai ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copilul CristiCD CristiCD Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt tatal unui copil, dar eu si mama copilului nu suntem casatoriti. Copilul imi poarta numele, iar custodia ... (vezi toată discuția)