avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Teren legea 15/2003
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Teren legea 15/2003

As dori sa ma lamuriti in legătura cu articolul care face referire la parinti cum ca nu trebuie sa aibe teren mai mare de 5000 de m in zona rurală, dar nu se înțelege dacă acest teren sa fie agricol sau intravilan sau dacă se referă la un singur teren in suprafața de 5000 de metri, nu specifica terenuricare sa cumuleze 5000 de m ci doar teren și nu specifica nici ce destinație sa aibe terenul.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Teren pentru tineri in baza legii 15/2003 CorinaStr CorinaStr Buna ziua! Sunt interesata de procedura atribuirii unui teren dat in folosinta pentru tineri in baza Legii nr. 15/2003. Eu si sotul avem pana in 35 ani, avem 2 ... (vezi toată discuția)
Cerere ptr pamant ptr tineri casatoritii PAVLIUC PAVLIUC este un paragraf care spune ca parintii nu trebuie sa aiba 500 m patrati urban si 5000in mediul rural acum eu intreb cei 5000 metri ce inseamna si cel ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 - interpretare teren ( extra sau intra ) nustiuunnume nustiuunnume Buna ziua tuturor, Am o intrebare, legea 15/2003, art. 3, litera d. prevede ca trebuie declaratie pe proprie raspundere a parintilor ca nu detin un teren de ... (vezi toată discuția)