avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cerere ptr pamant ptr tineri casatoritii
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cerere ptr pamant ptr tineri casatoritii

este un paragraf care spune ca parintii nu trebuie sa aiba 500 m patrati urban si 5000in mediul rural acum eu intreb cei 5000 metri ce inseamna si cel intravilan si cel extravilan cumulat sau numai cel intravilan al parintiilor..multumesc
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 23:11, 25 Iunie 2012
Esimplu:
urban = Care tine de oras, privitor la oras; orăsenesc;
rural = Care tine de sat; propriu satului; sătesc;
intravilan = .Zonă care cuprinde suprafata construită a unui oras sau a unui sat
extravilan = Zona caracteristica teritoriului aflat în afara spatiului construit sau pe cale de construire al unei localităti.
Concret: 500mp. urban = la oras =intravilan sau extravilan;
5000mp. in mediu rural = cuprinde intravilanul si extravilanul ce il detin parintii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 - interpretare teren ( extra sau intra ) nustiuunnume nustiuunnume Buna ziua tuturor, Am o intrebare, legea 15/2003, art. 3, litera d. prevede ca trebuie declaratie pe proprie raspundere a parintilor ca nu detin un teren de ... (vezi toată discuția)
Teren pentru tineri in baza legii 15/2003 CorinaStr CorinaStr Buna ziua! Sunt interesata de procedura atribuirii unui teren dat in folosinta pentru tineri in baza Legii nr. 15/2003. Eu si sotul avem pana in 35 ani, avem 2 ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)