La decesul socrului , "primaria " a inaintat actele la un notar din Slobozia unde s-a deschis succesiunea ( am fost chemati in Slobozia ) dar noi am dori sa mergem la un notar din Cazanesti unde este mai aproape. Se poate transfera si cum trebuie procedat. Multumim.
Ma scuzati ca insist. Cum se procedeaza efectiv : se merge la Slobozia si se depune cerere, sau la notarul din Cazanesti. Am gasit ca ambele sunt in aceiasi circumscriptie . Multumesc frumos.
Intai discutati cu notarul de la Cazanesti daca este dispus sa va preia dosarul. Daca e de acord, mergeti la notarul din Slobozia si anuntati-l ca doriti transferul dosarului.
Daca notarul din Slobozia este de acord, veti completa o cerere prin care solicitaiti transferul catre biroul notarial X din Cazanesti, urmand ca transferul sa opereze fie direct intre notari, fie prin intermediul Camerei Notarilor Publici Bucuresti (in functie de practica zonei).
Succesiune
georgeiuly
Socrul a decedat iar soacra este f. bonlava. La inregistrarea decesului , de la primarie ne-a cerut si datele sucesorilor. Aceasta a trimis datele , fara a ne ... (vezi toată discuția)