avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mutarea dezbaterii succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mutarea dezbaterii succesiunii

La decesul socrului , "primaria " a inaintat actele la un notar din Slobozia unde s-a deschis succesiunea ( am fost chemati in Slobozia ) dar noi am dori sa mergem la un notar din Cazanesti unde este mai aproape. Se poate transfera si cum trebuie procedat. Multumim.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:57, 11 Iunie 2020
Ma scuzati ca insist. Cum se procedeaza efectiv : se merge la Slobozia si se depune cerere, sau la notarul din Cazanesti. Am gasit ca ambele sunt in aceiasi circumscriptie . Multumesc frumos.
Intai discutati cu notarul de la Cazanesti daca este dispus sa va preia dosarul. Daca e de acord, mergeti la notarul din Slobozia si anuntati-l ca doriti transferul dosarului.
Daca notarul din Slobozia este de acord, veti completa o cerere prin care solicitaiti transferul catre biroul notarial X din Cazanesti, urmand ca transferul sa opereze fie direct intre notari, fie prin intermediul Camerei Notarilor Publici Bucuresti (in functie de practica zonei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune georgeiuly georgeiuly Socrul a decedat iar soacra este f. bonlava. La inregistrarea decesului , de la primarie ne-a cerut si datele sucesorilor. Aceasta a trimis datele , fara a ne ... (vezi toată discuția)
Acte pamant stelieli stelieli Se pot face acte notariale pe pamant dintr un judet in altul ? (vezi toată discuția)
Mutare dosar succesiune/dezbatere la alt notariat danaistratescu danaistratescu Buna ziua, va retin atentia cu urmatoarea speta: Persoana MM, in data de 16 ianuarie 2020, a fost la Primaria sector BB, in Bucuresti, sa declare decesul ... (vezi toată discuția)