avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Prestari servicii resurse umane la institutie publica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Prestari servicii resurse umane la institutie publica

Buna ziua.In cazul unei societati cu obiect de activitate management resurse umane care a incheiat contract de prestari servicii pentru resurse umane cu o institutie publica (Primarie) , societatea respectiva le poate gestiona si dosarele functionarilor publici si poate sa faca si corespondenta cu ANFP pentru inregistrarea raporturilor de serviciu sau modificarea lor? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2020
tomaioan, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract servicii resurse umane lilistan lilistan In cazul unei institutii care a incheiat contract de prestari servicii pentru resurse umane cu o firma , firma respectiva le poate gestiona si dosarele ... (vezi toată discuția)
Ssm ssm1974 ssm1974 Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns sunt functionar public la o primarie , sunt inspector in cadrul Serviciului intern de prevenire si ... (vezi toată discuția)
Este legal? ioanaviviana ioanaviviana :( Buna ziua, Sunt inspector resurse umane, am absolvit cursul in urma cu 2 luni.Lucrez la un srl, aceasta societate are ca obiecte de activitate ... (vezi toată discuția)