Buna seara. Soțul meu a părăsit domiciliul conjugal pe data de 16 Noiembrie 2019 , iar pana in momentul de fata nu și- a căutat fetița absolut deloc, nu s- a interesat de starea noastră financiară , dar s-a apucat de jocuri de noroc și de luat bani cu camătă ( i-a trimis cadou se ziua ei și de crăciun jucării și niște bănuți prin curier și prin prieteni comuni). Întrebarea mea este dacă pot obține custodia totala a fetei ? Cum ar trebui sa procedez? Nu dispun de o situație financiară buna. Cum pot înainta divorțul și procesul pentru custodia fetei?? Menținea faptul ca fetița mea are 1 an și 3 luni. Multumesc anticipat
Buna seara,
Va trebui sa divortati si sa solicitati, totodata, pensia alimentara pentru fata.
Exercitarea autoritatii parintesti se va stabili in comun (ma indoiesc sa fie stabilita doar in favoarea mamei) dar solicitati stabilirea domiciliului fetei la mama.
Donsultati un avocat din zona!
Trebuie mers la avocat si discutat confidential ca sa va lamuriti.
Din relatare rezulta pot exista mai multe variante care sa duca la variante diferite.
Astfel.de sfaturi nu se dau decat confidential.
Este bine sa stiti ca depinde foarte mult de strategia avocatului pentru a se obtine custodie exclusiva.
Un avocat experimentat isi poate da seama dupa discutie ce sanse concrete aveti si daca este onest va informeaza.acesta fiind motivul pentru care se plateste consultatia juridica.
Se practica insa luarea procesului fara consultatie si sa se incerce asa la.ce o iesi...
Se.discuta 5 minute si gata procesul...
In 5 minute avocatul nu se va putea lamuri dar poate deschide procesul asa la intamplare.
Avocatul nu va mai avea timp.sa.raspunda nici la telefon.
Daca nu aveti bani puteti face si asa ca nu aveti nimic de pierdut...
V-am spus ceva ce multi afla in timpul procesului sau dupa proces...
Divorț
ContSters469444
Nici nu știu cu ce sa incep
Am cea mai nefericită căsătorie la nici 26 de ani alaturi de cel mai indiferent soț împreună avem 1 fetiță .!
Doresc ... (vezi toată discuția)