avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere incetare CIM si angajare in Reges in zi de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere incetare CIM si angajare in Reges in zi de weekend

Buna ziua,

Ma confrunt cu o situatie deosebita pe care nu stiu cum sa o rezolv: trebuie sa incetez contractele de munca ale unor persoane pentru o societate cu data de 01.06.2020 si pe aceleasi persoane sa le angajez in cadrul altei societati tot cu data de 1.06.2020.
Astazi trebuie sa inregistrez in Revisal atat incetarea contractelor, cat si angajarile, insa nu am intrat in posesia parolei de accesare Reges pentru a putea importa raportul rvs. cu incetarile, abia maine mi se va comunica aceasta parola.
Este in regula daca import rapoartele rvs. in Reges in zi de weekend, la un eventual control putem avea probleme?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 29 Mai 2020
Dacă ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, termenul se consideră împlinit la sfârșitul primei zile lucrătoare care îi urmează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea in revisal PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua! Un angajat care este pana vineri inclusiv (29.05.2020) in preaviz. Este ok daca maine 29.05.2020 ii inregistrez in revisal incetarea si la data ... (vezi toată discuția)
Incetare 01.02.2014 suciugeorgeta suciugeorgeta Daca am incetari de contracte cu data de 01.02.2014 ( sambata) pot face deciziile si transmite revisal-ul pe 03.02.2014 ? (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim zi nelucratoare DepResurseUmane DepResurseUmane O angajata doreste sa inceteze contract cu acordul partilor pe 31.07.2016 ( duminica ) la societatea X. Luni incepe activitatea la societatea Y. sa-mi ... (vezi toată discuția)