avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoaștere vechime în carnetul de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoaștere vechime în carnetul de muncă

Bună ziua,
În urma primirii deciziei de pensie am constatat că peste 11 ani de vechime nu au fost valorificați, între 01.05.1986-25.08.1997. deoarece înregistrările din carnet nu respectă prevederile Decretului 92/1976. Cum pot rezolva această problemă. având în vedere că societatea aparținea de CENTROCOOP București,dar funcționa în municipiul Piatra Neamț, în perioada respectivă, ulterior închizându-se? De unde aș putea scoate o adeverință care să ateste vechimea din carnet?
Mulțumesc anticipat celor care mă pot ajuta cu un sfat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 31 Mai 2020
Despre ce societate este vorba?
I.P.P.S.C. Piatra Neamț
Incercati la:
Direcţia Judeţeană a Arhivelor Naţionale Neamţ
Adresa: Piatra Neamţ, strada V.A. Urechia nr.4-6, jud. Neamţ
Telefon: 0233/211.360
Fax: 0233/235.035
E-mail: neamt@arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Carmen098 Carmen098 Unde poate fi gasita o carte de munca a unei persoane care a lucrat la Centrul de calcul al Centralei Industriei Tricotajelor Bucuresti? Multumesc, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,as dori sa stiu cum pot obtine vechimea in munca la ... pasteleria pasteleria Buna ziua ,as dori sa stiu cum pot obtine vechimea in munca la CAP Musenita ,judetul Suceava ;si la TCMAIA Focsani ,multumesc. (vezi toată discuția)